Előfizetői tartalom

Mit mondanak a mobilcégek a bírósági ítéletről? (2.)

Portfolio
Rendkívüli tájékoztatást adott ki hétfő este a Magyar Telekom a Fővárosi Törvényszék szeptember 17-i, 900 MHz-es frekvenciaárverést lezáró hatósági határozatával kapcsolatban. A Magyar Telekom közleményében megemlíti, hogy az ítélet ellen fellebbezésnek helye nincs, azonban az ítélet felülvizsgálata kérhető a Kúriától. Az MTI-nek küldött tájékoztatásban úgy fogalmaz, hogy Magyarországon jelenleg is jól működik és igen erős a mobilpiaci verseny. A negyedik mobilszolgáltató, az MPVI Mobil Zrt. még elemzi a határozatot, és tulajdonosaival mérlegelni fogja a teendőket. A Telenor és a Vodafone egyelőre nem kívánta kommentálni a döntést. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) szerint a mobil-előfizetőkre hátrányos döntés született.

Kapcsolódó cikkünk2012.09.17Elgáncsolták az állami mobilcégetMit mond az MTelekom? "Amint azt korábban közzétettük, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Hivatala (az "NMHH Hivatala") 2011. augusztus 4-én árverést hirdetett a 900 MHz-es frekvenciasávon nyújtható rádiótávközlési szolgáltatáshoz kapcsolódó, összesen 10,8 MHz sávszélességű, szabad spektrumra vonatkozó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés