Előfizetői tartalom

Megpihenhet a bika - Technikai elemzés

Portfolio
Egyre nehézkesebb az emelkedés ami az egyes esetekben 8-10 napos ralit követően nem is csoda. Ezek alapján egy kisebb korrekció vagy oldalazó szakasz következhet a piacokon, melyet kedvező hozam/kockázat arányú vételi pozíció felvételére lehet kihasználni. Mai elemzésünkben a BUX és a Raiffeisen mellett a grafikonját vizsgáltuk részletesebben.

Áttörte a 18 500 pontos, 61,8%-os Fibonacci szint által erősített ellenállást a BUX. A következő napok kérdése, hogy a tegnapi doji gyertya már fordulós értékű-e a 8 napos száguldást követően, vagy csak egy kisebb megtorpanást következhet. Utóbbi esetén gyorsan elérhetővé válik a 19 500-as, majd a 20 000 pontos ellenállás, míg lefordulás esetén 18 000 pontnál találunk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés