Előfizetői tartalom

Megszólalt Zuckerberg - emelkedik a Facebook

Portfolio
Emelkedéssel díjazták tegnap a befektetők a Facebook alapítója és vezérigazgatója, Mark Zuckerberg nyilatkozatait a TechCrunch San Fransisco-i konferenciáján. A társaság részvényei 3,3%-os emelkedéssel fejezték be a kereskedést és a zárás utáni kereskedésben további 3%-kal emelkedett az árfolyam. A cégvezető kiemelte, hogy a fókusz a mobil üzletág felé tolódik és eljön az az idő, hogy a mobil platformból több bevételre tesz szert a cég, mint a honlapról.

A mobilban a jövő A Facebook valójában egy mobilcég, és eljön az az idő, amikor a társaság többet fog keresni mobil platformján, mint internetes oldalán - nyilatkozta Mark Zuckerberg tegnap, a TechCrunch konferenciáján. A társaság jelenleg azt tapasztalja, hogy még azok a kezdetleges mobil hirdetések, amelyeket jelenleg futtat, jobban teljesítenek, mint az internetes oldalon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés