Előfizetői tartalom

Megemelte Richter és Egis célárát az Erste

Portfolio
Közzétette legfrissebb régiós gyógyszerpiaci elemzését az Erste, melyben a szakértők kiemelik, a relatíve válságállónak tekinthető top régiós gyógyszerpapírok bizonytalan időszakokban jó befektetési lehetőséget jelenthetnek. A Krka mellett a Richter és az Egis továbbra is ott van az Erste legkedveltebb régiós gyógyszerpapírjai között. Az Erste mindkét hazai gyógyszerpapírt változatlanul vételre javasolja, megemelt célárfolyam mellett.

A régiós gyógyszercégek részvényeinek teljesítménye az év eddigi részében összességében gyenge volt, ebben közrejátszott az európai adósságválság is, ami negatívan hatott a részvények likviditására és nyomott szinteken tartotta az árfolyamokat. Az első félév eredményei azonban megerősítették, hogy az idei év relatíve jól alakulhat a vállalatoknál, bár a hazai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés