Előfizetői tartalom

Több fronton támad az Alibaba

Portfolio
Kína legnagyobb e-kereskedő vállalata az Alibaba úgy számol, hogy ebben az évben nagyobb értékben adnak el árut mint az Amazon és az eBay együtt - nyilatkozta Zeng Ming, az Alibaba stratégiai vezérigazgatója a Reuters szerint. Egy másik hírportál szerint pedig a saját telefonos operációs rendszerrel rendelkező Alibaba az Andorid imponáló piaci részarányát tekinti elérendő célnak.

A Taobao leánycégnél a 3000 milliárd jüanos (473 milliárd dolláros) éves forgalmat veszik célba a következő 5-7 éves időszakban, mondta el Zeng Ming újságíróknak. Az Alibaba alapítója, Jack Ma tavaly azt nyilatkozta, hogy a Taobao tranzakcióinak értéke 2012-ben elérheti az 1000 milliárd jüant. A cégnél nem árulták el, hogy az összes online értékesítés hány százaléka...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés