Előfizetői tartalom

Segélykiáltás: a húsipar is a kormánytól vár segítséget

Portfolio
A Húsipari Dolgozók Szakszervezete (HDSZ) a miniszterelnöknek írt levelében arra kéri a kormányt, hogy a rendelkezésére álló gazdasági, jogi, pénzügyi eszközökkel tegyen meg mindent a húsipar versenyképességének erőteljesebb javítása érdekében, hogy ne csökkenjen tovább a húsipari munkahelyek száma, ne romoljon a munkavállalók keresete - írja az MTI.

A szakszervezet közleménye szerint a levelet még június 28-án írta, s most azért hozza nyilvánosságra, mert attól tart, hogy valóra válhat az abban vázolt forgatókönyv. Gyulán és Kapuváron együttesen már több mint 800 munkahely sorsa forog kockán, gyors intézkedések hiányában mindkét cég leállhat. "A Gyulai Húskombinát Zrt.-ről szóló megoldást mutató híradások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés