Előfizetői tartalom

Nagyon jó a hangulat Európában

Portfolio
Optimistán várják a nyugat-európai befektetők a délutáni EKB ülést, az irányadó indexek 1 százalék közeli nyereségeket könyvelhetnek el. Európa mellett Amerikában is zajlanak majd délután az események, több fontos munkaerőpiaci adat is érkezik, de a szolgáltatói ISM index augusztusi értékét is ma hozzák nyilvánosságra.

Délután Mario Draghira szegeződik a befektetők szeme, az EKB elnökétől további részleteket várnak a piaci szereplők a kötvényvásárlási programmal kapcsolatban. Már tegnap elkezdtek szivárogni az információk, egyes jegybanki források szerint a tervezett kötvényvásárlások sterilizáltak, volumenüket tekintve pedig korlátlanok lesznek, és a hozamgörbe rövid oldalát érintik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés