Előfizetői tartalom

Eljött az idő a fordulatra - Technikai elemzés

Portfolio
Ma mindenki a makroadatokra figyel ennek ellenére, ha nem hoznak brutális meglepetést akkor nem számíthatunk túlzottan heves piaci reakciókra. Ennek ellenére akadnak papírok melyek akár élesebb fordulatot is bemutathatnak. Mai cikkünkben olyan papírok után kutattunk melyek talán túl sokat kaptak az elmúlt időszakban így rájuk férne már egy kis emelkedés. Az Infineon mellett a Nokia grafikonját elemeztük részletesebben.

Tragikusan kezd kinézni az Infineon grafikonja, hiszen az árfolyam már hatodszor teszteli az 5 eurós támaszt, ami folyamatosan gyengíti a szintet. Ennek ellenére bátrak megpróbálhatják a szint felett szűk stoppal elhelyezett vételeiket aktiválni , hiszen az ügylet kedvező hozam/kockázat aránnyal kecsegtet. Lejjebb támasz viszont csak 4 eurónál, így letörés esetén a shorttal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés