Előfizetői tartalom

Veszélyben az androidos telefonok?

Portfolio
Négy éve a leggyorsabb növekedést mutatják a számítógépes vírusok, trójaiak és egyéb támadások - derül ki az Intel biztonsági szoftvereket gyártó leányvállalata, a McAfee szokásos negyedéves felméréséből. Már nem csak a személyi számítógépeket támadják, de egyre nagyobb veszélyben érezhetik magukat a mobilhasználók is - írja a CNNMoney.

Az elmúlt négy év leggyorsabb növekedését mutatták a második negyedévben az interneten terjedő vírusok, trójaiak és egyéb biztonsági fenyegetések - derül ki a McAfee negyedéves jelentéséből. Az április-júniusi időszakban 8 millió új fenyegetést fedezett fel az internetes biztonsági szoftvereket gyártó cég, ami 23%-os növekedést jelent az első negyedévhez képest....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés