Előfizetői tartalom

Többet akar az Infiniti

Portfolio
Az Infiniti még mindig nem kellően ismert és erős márkanév ahhoz, hogy a prémium járművek vásárlói első körben rá gondoljanak autócsere előtt. A hazai forgalmazó ezen szeretne változtatni, ezért a - technológiai szempontból is - különlegesnek számító M 35h modellből az üzleti felhasználóknak kialakított változatot kínál az év végéig.

Az új Infiniti M35h Business Edition minden igényt kielégít, legyen szó üzletről vagy szabadidőről. A hatékony, kedvező adózású hibrid meghajtás a munkahét alatt lélegzetelállító teljesítménnyel párosul, és egy Infiniti vezetése a szabadidő perceit is emlékezetessé teszi. Idén az első nyolc hónapban összesen 10 vásárló - 6 céges, 4 magán - szavazott bizalmat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés