Előfizetői tartalom

A hosszú hétvége után minimális csökkenéssel nyithat az USA

Portfolio
Ma folytatódik a kereskedés az amerikai piacokon, azt követően, hogy a tengerentúli börzék tegnap a munka ünnepe miatt zárva tartottak. Az irányadó határidős amerikai indexek minimális mértékű esést könyvelhetnek el a nyitás előtti kereskedésben. A piac által figyelemmel követett építőipari kiadások alakulását és a feldolgozóipari ISM index augusztusi értékét négy órakor publikálják az Egyesült Államokban.

Ma újabb makroadatok érkeznek az Egyesült Államokból, az adatokat négy órakor teszik közzé. Az elemzői várakozások szerint az építőipari kiadások volumene 0,5 százalékkal emelkedhetett júliusban, míg júniusban a növekedés mértéke 0,4 százalék volt. Az augusztusi feldolgozóipari ISM indexet is négy órakor hozzák nyilvánosságra, a mutató a szakértők szerint 50 pontra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés