Előfizetői tartalom

Visszavágott a Samsung az Apple-nek

Portfolio
Az Apple és a Samsung közötti szabadalmi harc újabb fordulatot vett, most a japán bíróság a dél-koreai technológiai óriásnak adott igazat. A bíróság úgy döntött, hogy a Samsung okostelefonjaival és táblagépével nem sértette az Apple szabadalmait a zene és a videók szinkronizálására vonatkozóan. Az amerikai versenytársat a perköltségek megfizetésére kötelezte.

Újabb állomásához érkezett az Apple és a Samsung közötti szabadalmi háború, de most a Samsung került ki győztesen egy csatából. A japán bíróság ugyanis úgy döntött, hogy a Samsung nem sértette meg az Apple szabadalmait, ezért a perköltségek megfizetésére kötelezte az amerikai technológiai óriást a Samsung számára. Az Apple tavaly indított pert a tokiói bíróságon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés