Előfizetői tartalom

Nem véletlenül népszerű a Dacia Duster

Hámor Iván
A Dacia óriási detonációval - a lökéshullámokat helyenként még mindig érzik - érkezett meg a világ autópiacára. A sznobizmussal és előítéletekkel, illetve negatív tapasztalatokkal kevésbé ellátott piacokon viszik, mint a cukrot, hiszen a kedvező vételára sokakat késztet racionális döntés meghozatalára. A kezdeti szűk modellkínálat ma már egész szélesre duzzadt, de mielőtt a legújabb változat, a Lodgy kerülne terítékre, a hazai piac legnépszerűbb 4x4-es személyautóját is érdemes megvizsgálni.

A Dacia Dusteren első pillantásra látszik, hogy nem a legalacsonyabb ár volt a fő tervezési szempont. A hobbi terepjárókra hajazó kinézet ugyanis nagyobb kreativitást igényelt, mint az eddigi Daciák. Szerencsére a Duster árcédulájára sem kerülnek - kiviteltől függetlenül - csillagászati összegek, de kétségtelen, hogy azt a szellemi többletet, amivel felruházták, meg kell...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés