Előfizetői tartalom

Jövőre átveszik az uralmat az okostelefonok

Portfolio
Jövőre mérföldkőhöz érkezhet a mobilszektor, az iSuppli szerint ugyanis a vártnál két évvel korábban, akár már 2013-ban megtörténhet, hogy az okostelefon-értékesítések meghaladják a hagyományos telefonok értékesítéseit. Ez egyrészt köszönhető annak, hogy a fejlett országokban erős a kereslet a felső kategóriás okostelefonok iránt, másrészt pedig a fejlődő országokban az alsó kategóriás telefonok jól fogynak.

Mérföldkövet érhet el jövőre a mobilszektor, ugyanis az iSuppli becslései szerint 2013-ban már az okostelefonok értékesítései globális szinten is meghaladják a hagyományos telefonok értékesítéseit. A technológiai kutatócég várakozásai alapján jövőre az okostelefon-eladások már a teljes mobilpiaci értékesítés 54%-át teszik ki a világban. Az idei évre 46%-os súlyt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés