Előfizetői tartalom

Elgyengült a pesti parkett a délután folyamán

Portfolio
A délelőtti európai kereskedés pesszimista hangulatban zajlott, de délután mérséklődött az eladói többség, és néhány index tegnapi záróértéke közelébe került vissza. A kisebb mértékben javuló hangulat részben két kedvező amerikai makroadatnak tulajdonítható. A BUX szerdán sokáig a pozitív tartományban tartózkodott, de a délután jelentkező eladói nyomás miatt lejtőre került.

Pesszimista hangulat jellemezte a szerda reggeli európai kereskedést, melyet két jó amerikai makroadat részben mérsékelni tudott. Az Egyesült Államokban fél háromkor publikált felülvizsgált második negyedéves GDP a korábban jelzett 1,5 százalék helyett 1,7 százalékkal bővült, míg a függőben levő júliusi lakásértékesítések száma 2,4 százalékkal emelkedett az elemzők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés