FONTOS Interjúban próbálta menteni a menthetőt Joe Biden - Elmondta, mi vezetett a katasztrofális vitateljesítményhez
 
Előfizetői tartalom

Vesztésre áll az Apple Kínában

Portfolio
Miközben világszerte alig várják a fogyasztók a legújabb iPhone-t, addig Kínában hatalmasat veszített piaci részesedéséből az Apple okostelefonja. A helyi gyártók versenye és az új készülék előtti kivárás következtében a második negyedévben feleződött az Apple piaci részesedése a kínai okostelefon-piacon - derül ki az IDC adataiból.

Lemaradt a versenyben az iPhone a kínai mobilpiacon - derül ki az IDC adataiból. Az Apple piaci részesedése megfeleződött a második negyedévben az első negyedévhez képest, mindössze 10%-ra rúgott az okostelefonok terén Kínában, ami arra volt elegendő, hogy a negyedik helyet szerezze meg az okostelefonok piacán. A piacvezető szerepet továbbra is a Samsung tudhatja magáénak 19%-os...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés