FONTOS Kiderült, hogyan teljesített az energiakrízisből kilábaló magyar energiaszektor
 
Előfizetői tartalom

Elromlott a hangulat - estek a részvények, csúcson az arany

Portfolio
A kedvezőtlen európai várakozások (a válság megoldásával kapcsolatban), és a vegyes amerikai makroadatatok egyaránt hozzájárultak, hogy a májusi csúcsok közelébe emelkedő amerikai részvénypiacokon egy korrekció induljon meg. A legfőbb indexek 0,8 százalék körüli mínuszban zártak. Miközben a részvénypiacokon enyhültek a jegybanki élénkítéssel kapcsolatos várakozások, az arany piacán optimisták maradtak a befektetők, aminek következtében 4 havi csúcsra húzták a nemesfémet.

2012. augusztus 24. 07:55 Megosztás Kitartott a rossz hangulat Amerikában A hangulat nem javult a tegnapi amerikai kereskedés végére sem, a rossz vállalati hírek, a vegyes makroadatok, és a jegybanki élénkítéssel kapcsolatos várakozások enyhülése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés