Előfizetői tartalom

Jövő héten megmentheti a kormány Gyulai Húskombinátot

Portfolio
Kedden lezajlott az Orbán Viktor miniszterelnök utasítására összehívott két rendkívüli megbeszélés a sertéságazat aktuális problémáiról. A Kormányszóvivői Iroda közleménye szerint a kormány jövő szerdáig dönteni fog a Vidékfejlesztési Minisztérium és a Nemzetgazdasági Minisztérium közös előterjesztése alapján a Gyulai Húskombinát megsegítéséről, valamint arról, hogy mihamarabb érezhető javulás következzen be az egyes sertéságazati szereplők körülményeiben.

Megsegítik a Gyulai Húskombinátot "A kormány álláspontja szerint az értékteremtő, termelő munka jelenti a követendő utat Magyarország számára. Minden olyan szándékot és tevékenységet támogatni kell, amely munkahelyeket teremt - vagy éppen meglévőket őriz meg - és tevőlegesen hozzájárul a magyar gazdaság teljesítményének növeléséhez" - olvasható a közleményben....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés