Előfizetői tartalom

Tovább támad a KIA

Hámor Iván
Az alaposan, műszaki és formai téren is felfrissített Kia Sorento már az év végén a kereskedőkhöz ér a legtöbb európai piacon. Nem csak a megjelenés változott, a padlólemez is vadonatúj, a Sorento átdolgozott motorjai tisztábbak és takarékosabbak az eddigieknél, kidolgozása kifinomultabb, kényelmi és biztonsági felszereltsége pedig gazdagabb mint volt.

Annak érdekében, hogy az új Sorento megjelenésében is tükrözze mindazt a technikai, felszereltségi és minőségi előrelépést amit az átalakítás hozott, a márka formacsapata alaposan átdolgozta az autó elejét és hátulját, valamint megnövelte a fényezett karosszériafelületek méretét is. Az átalakításokkal a légellenállási tényező is csökkent, most mindössze 0.34.Új...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés