FONTOS Itt az MNB kamatdöntése
 
Előfizetői tartalom

Akciósan versenyképes a Peugeot 107

Hámor Iván
Magyarországon méltatlanul mellőzik az autóvásárlók az egészen kisméretű autókat, mint a Peugeot 107-es is. Holott ezek városban kifejezetten praktikus, jól használható és gazdaságos közlekedési eszközök, így annak, akinek egy nap alatt több helyszínt is fel kell keresnie - így a tömegközlekedés vagy a kerékpár, illetve az időjárás változékonysága miatt a robogó, vagy motorkerékpár nem jöhet szóba - ideális választás.

A legkisebbek közé tartozó autókat nem a hosszú utazásokhoz fejlesztették, fejlesztik a gyártók, hanem a városi körülményekhez, igénybevételhez igazítva. Ez a legfontosabb, amit figyelembe kell venni, amikor egy ilyenbe beül az ember. Ebben nem kell órákat eltölteni az autópályán - maximum a városi csúcsforgalomban araszolva -, így az üléseik kialakítása, a belső dizájn...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés