Előfizetői tartalom

Megújul a luxus terepjárók őse

Portfolio
Reneszánszukat ugyan csak az ezredforduló környékén kezdték élni a nagyméretű, inkább a luxus, mintsem a terepjárási igényeket kielégítő járművek, de keletkezésük sokkal korábbra datálódik. A kiváló terepjáró képességű, munkaeszköznek is nagyon jól használható autóiról elhíresült angol Land Rover az 1960-as évek végén mutatta be a minden - akkori - luxussal felszerelt és 1970-től egészen 1996-ig gyártott első generációs Range Rovert, mely hamar népszerűvé vált többek között a brit arisztokrácia köreiben is.

A Range Rover termékcsalád negyedik generációját képviselő, vadonatúj modell az utolsó csavarig új fejlesztésű, és tökéletesen megragadja annak az eredeti modellnek az innovatív szellemiségét és ikonikus formatervét, amely színre lépésekor, több mint negyven évvel ezelőtt örökre megváltoztatta az automobil világát.Az új Range Rover a világ első olyan szabadidőjárműve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés