Előfizetői tartalom

Próbálja tartani a lépést a Mitsubishi

Portfolio
A japán autógyártók közül a Mitsubishi egykor jóval nagyobb sikereket ért el a magyar piacon, mint az elmúlt években. Az első "nyugati" cégautók között nagy számban fordultak elő a Lancer és a Galant különböző változatai, majd ezek megszűnésével, átalakulásával a márka folyamatosan vesztett piaci részesedéséből, amit a versenyautó-alapja, a pick-up-ja és a terepjárói sem tudtak kompenzálni. Utóbbi szegmensben több modell is található a három gyémántos kínálatban, melyek közül az Outlander érett meg a generációváltásra.

A tömeggyártás előtti tesztpéldányként hazánkban járt a harmadik generációs Outlander, melyet a 82. Genfi Autószalonon láthattak először a kilátogatók. Augusztus elején, Magyarországon, két helyszínen is eltöltött néhány napot az, amelynek hazai bevezetése szeptemberre várható. Több, mint tíz éve, 2001-ben mutatta be a Mitsubishi az Outlandert, amelyből azóta közel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés