Előfizetői tartalom

Felminősítette a Richtert a Morgan Stanley

Portfolio
A Richter negyedéves gyorsjelentését követően felülvizsgálta modelljét a Morgan Stanley, az originális termékek irányába való elmozdulással kapcsolatos bíztató előjelek, valamint a csökkenő magyar piaci kitettség következtében az elemzők a korábbi alulsúlyozásról egyenlő súlyozásra javították a papírokra vonatkozó ajánlásukat. Ezzel párhuzamosan a célárfolyam a korábbi 35 000 forintról 40 500 forintra emelkedett.

A korábbi alulsúlyozási ajánlását a Morgan Stanley alapvetően az amerikai piaccal, valamint a biohasonló termékek fejlesztését övező bizonytalanságokkal indokolta, a cariprazine pozitív kutatási eredményei és az Esmya piaci bevezetése következtében azonban a lefelé mutató kockázatok csökkentek. A Morgan Stanley elemzői mindezek fényében úgy látják, a speciális termékek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés