Előfizetői tartalom

Még két hétig igényelhetik a fiatal gazdák az "ingyen pénzt"

Portfolio
"Még közel két hétig pályázható az az uniós finanszírozású támogatás, amellyel egyszeri, vissza nem térítendő forráshoz juthatnak a fiatal gazdák. A pályázat amellett, hogy segíti az uniós források minél nagyobb mértékű lehívását, elősegítheti az agráriumban foglalkoztatottak számának növekedését, valamint a mezőgazdasággal foglalkozók átlagéletkorának csökkentését is" - hangsúlyozta Tresó István, a K&H Agrárüzletág fejlesztési főosztály vezetője.

Még csaknem két hétig, augusztus 16-ig lehet benyújtani pályázatot a Vidékfejlesztési Minisztérium által meghirdetett, "Fiatal mezőgazdasági termelők számára nyújtandó támogatások" elnevezésű programra. A támogatás keretösszege mintegy 4 milliárd forint, amely a mezőgazdasági tevékenység megkezdéséhez vehető igénybe, a költségek fedezetére vagy fejlesztési célra....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés