FONTOS Interjúban próbálta menteni a menthetőt Joe Biden - Elmondta, mi vezetett a katasztrofális vitateljesítményhez
 
Előfizetői tartalom

Közel háromszorosára nőhet a Magyar Telekom profitja

Portfolio
Valamelyest bővülő árbevételről és közel háromszorosára emelkedő nettó profitról számolhat be augusztus 9-én hajnalban a Magyar Telekom. A második negyedéves gyorsjelentésben az elemzők várakozásai alapján a menedzsment a vezetékes és a mobil szolgáltatásokból származó bevételek visszaeséséről adhat számot, növekedés az IT-, a TV- és az energia kiskereskedelmi szolgáltatásoknál várható.

A Magyar Telekom a júniussal zárult negyedévben 1 százalékos árbevétel növekedést könyvelhetett el, az egyszeri tételektől tisztított EBITDA közel 8 százalékkal eshetett, a nettó profit viszont főként a bázishatásnak köszönhetően majdnem háromszorosára nőtt a tavalyi második negyedévhez képest.A társaság árbevétele a várakozások alapján 1 százalékkal nőhetett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés