Előfizetői tartalom

Feltámadhat az USA is

Portfolio
A határidős amerikai indexek jelenlegi állása szerint felfele korrigálhatnak a tengerentúli piacok a pénteki kereskedésben. Az optimista hangulat részben annak a hírnek tudható be, mely szerint a spanyol kormány akár már ma az EFSF-hez fordulhat segítségért. A biztató európai hírre kibontakozó optimizmust a vegyesre sikerült amerikai makroadatok sem tudták megváltoztatni.

Optimista hangulatban kezdődhet a kereskedés az Egyesült Államokban, melyben az a hír játszhatja a főszerepet, hogy Spanyolország egyes értesülések szerint hivatalosan is kérheti az eurózóna átmeneti válságkezelő alapjából a pénzügyi segítséget. Ez lehetőséget jelentene arra, hogy az EKB is fellépjen a bajba jutott országok kötvénypiacain.Kapcsolódó cikkünk2012.08.03Pletykák...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés