FONTOS Itt az MNB kamatdöntése
 
Előfizetői tartalom

Gyártásban az új Ford Transit és Tourneo Custom

Portfolio
A törökországi Kocaeliben egy hete gördült le a gyártósorról a vadonatúj Ford Transit Custom első példánya. A Transit Custom és Tourneo Custom testvérmodellek új korszakot nyitnak a globális Ford haszonjárműveinek történetében: modern külső megjelenést, személyautós utasteret, kiemelkedő menetdinamikát, tartósságot és kivételes teherszállító kapacitást kínálnak, mindamellett, hogy alacsony költséggel fenntarthatók, fogyasztásuk a kategória legalacsonyabb értéke, s a legmodernebb biztonsági és vezetősegítő rendszerekkel szerelték fel őket.

A hazai márkakereskedésekbe még idén ősszel várható Transit Custom áruszállító és Tourneo Custom személyszállító járművek érkezése.Az új Transit Custom a kisebb méretű Transit Connect és a nagyobb Transit áruszállító közt helyezkedik el a Ford haszonjármű-kínálatában, akárcsak a hét- illetve kilencszemélyes Tourneo Custom személyszállító. A futómű fejlesztése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés