Előfizetői tartalom

Flották a Formula-1-en

Hámor Iván
A Formula-1-es csapatok világ körüli turnéjuk során szinte az összes létező közlekedési eszközt igénybe veszik a felszerelések és a személyek szállításához. A versenypályák és az adott futamon a csapat tagjainak otthont adó szállodák között személyautókkal és kisbuszokkal oldják meg az ingázást, mely flotta összetétele csapatonként változik.

Vannak olyan istállók - jellemzően azok, amelyeknek nincs támogatói megállapodásuk egyik autógyártóval sem -, amelyek a lehető legegyszerűbb módon bérautókat vesznek igénybe. A csapat létszámának megfelelő flottát általában nemzetközi hátterű autókölcsönzőktől bérlik, de előfordulnak olyan esetek is, amikor helyi vállalkozások szolgáltatásait veszik igénybe. Ilyenkor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés