Előfizetői tartalom

SAP: kétszámjegyű növekedés

Portfolio
A bevételek és a nettó eredmény szintjén is kétszámjegyű növekedésről számolt be az SAP ma reggel közzétett második negyedéves gyorsjelentésében. A nettó eredmény tekintetében felülteljesítette az elemzői várakozásokat a német szoftveróriás és a menedzsment megerősítette az idei évre vonatkozó várakozásait. A növekedésben nagy szerepet játszottak a mobil megoldások, aminek köszönhetően az új szoftverértékesítések a vártnál nagyobb mértékben emelkedtek. A gyorsjelentés főbb pontjai: - 19%-kal növekedtek az SAP új szoftverértékesítésből származó bevételei az előző év azonos időszakához viszonyítva, ami a legszorosabb figyelemmel követett mutató a német vállalati szoftvergyártónál a kilátások szempontjából. - Az SAP profitja az elemzők által vártnál nagyobb mértékben növekedett a második negyedévben. - A menedzsment megerősítette az idei évre vonatkozó várakozásait.

Kétszámjegyű növekedés 18%-os bevételnövekedést ért el az SAP a második negyedévben az előző év azonos időszakához viszonyítva köszönhetően az új szoftverértékesítések emelkedésének. A vállalat új szoftverértékesítései 19%-kal emelkedtek az időszakban (a devizaárfolyam-változások hatásait kiszűrve), ami nagy meglepetést most nem okozott, hiszen két héttel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés