Előfizetői tartalom

Nap végére sem tudott felállni Amerika

Portfolio
Csak részben tudtak visszakapaszkodni a nap eleji jelentős veszteségekből az amerikai tőzsdék, így zárásra a Dow Jones 0,8%-kal, a Nasdaq 1,2%-kal, az S&P 0,9%-kal került lejjebb. A lejtmenet múlt héten indult egy spanyol hírrel, majd a hétvégén egy német újság is egy pesszimista hangvételű cikket hozott nyilvánosságra a görögökkel kapcsolatban.

A kedvezőtlen részvénypiaci hangulat pénteken kezdődött a valencia tartomány esetleges segítségkérésével, majd egy német lapban megjelent hír rontotta tovább a piacokon uralkodó kedvezőtlen hangulatot, mely szerint az IMF akár fel is függesztheti a görögöknek szánt mentőcsomagból a kifizetéseket, így azok akár már szeptemberben fizetésképtelenekké válhatnak. A tengerentúli...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés