Előfizetői tartalom

Gyorsan bővül a gyorstöltő hálózat - a szigetországban

Portfolio
A megkezdődött az elektromos járművek gyorstöltő állomásainak kiépítése Egyesült Királyságban, melynek ellátását a Schneider Electric biztosítja. Az Egyesült Királyságban ez az első olyan projekt, amelynek keretein belül országszerte EVlink™ gyorstöltő egységeket telepítenek a Roadchef által üzemeltetett autópálya menti benzinkutakon és pihenőhelyeken. A legmodernebb technológiával felszerelt töltőállomásokon akár harminc perc alatt újratölthetők a lemerült akkumulátorok.

Az Egyesült Királyságban ez a program jelenti a legfontosabb lépést az elektromos járművek országos mobilitásának elősegítésében. Mindeddig komoly problémát jelentett a nemzeti töltőinfrastruktúra hiánya, valamint hogy az elektromos járművek nem tudtak hosszabb távolságokat megtenni. A működő töltőállomások többségén egy lemerült akkumulátor feltöltése akár nyolc...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés