Előfizetői tartalom

A legkisebb Skoda

Portfolio
Egyáltalán nem csoda, hogy a VW konszern új városi kisautója Skoda emblémával is kapható. A konszern pozsonyi üzemében - márkajelzéstől függetlenül - készülő városi autó főbb piacain a fiatalok, első autótulajdonosok és az idősebbek járműve lehet, de itthon a cégeknek is érdemes átgondolni járműhasználati szokásaikat és valós járműszükségletüket. Városi közlekedésre az ilyen kisautók a legideálisabbak.

A Skoda Citigo - és más márkajelzésű társai - a piaci szegmensük egyik leghosszabb tengelytávjával rendelkezik, teljesen előretolt motor és teljes egészében új fejlesztésű felfüggesztések. A tervezők mindent elkövettek annak érdekében, hogy a rendelkezésre álló belteret egészen az utolsó milliméterig optimálisan kihasználják. A szegmens további rekordértéke az újdonság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés