Előfizetői tartalom

Fáradóban a bika - Technikai elemzés

Portfolio
Egész héten a bika uralta a piacokat, de a hét második felében már érezhetően csökkent a vevők lelkesedése. A részvények közül több is a kifulladás jeleit mutatja, ezek esetében csak alsóbb szinteken érdemes vétellel próbálkozni. Mai elemzésünkben a K+S és a Bank of America mellett a Wal-Mart grafikonját vizsgáltuk meg részletesebben.

Megtorpanhat a K+S másfél hónapja tartó ralija. A német vállalat csütörtökön egy hosszú felső kanóccal rendelkező hulló csillag gyertyaalakzatot hagyott, melyre, ha ma egy piros testű gyertya érkezne, akkor ismét lefelé fordulhat a papír. Lent támasz a korábbi csökkenő trendvonal valamint a mozgóátlagok mellett a 50%-os és a 61,8%-os Fibonacci szintek 35 illetve 34 eurónál....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés