Előfizetői tartalom

Izgalmas autó a Citroën DS5

Hámor Iván
A Citroën sokáig csak a múltja miatt számított különlegesnek, modelljei a tömegigények költséghatékony kielégítése érdekében a legkommerszebb technológiát tartalmazták. Az utóbbi években a márka teljes palettájához volt már szerencsém, és igazából egyik sem nyűgözött le azzal a legendás könnyedséggel és francia lezserséggel, ami a múlt század derekán jellemezte az akkori Citroëneket. A DS5 viszont meggyőzött, hogy nem felejtették el, honnan indultak, csak eddig jól titkolták.

A japán volumenmárkák mintáját követve a franciák is megalkották a maguk prémium brandjét, a DS-t. A kisautó, majd alsó-középkategória után a felsőbb régiókban is kínálnak ha nem is luxus, de mindenképp prémiumnak tekinthető autót. A DS5 ráadásul nem csak hagyományos, hanem hibrid hajtással is rendelhető, ami igazán különlegessé teszi. A felső-középkategóriában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés