Előfizetői tartalom

Veszélyben az autógáz?

Hámor Iván
A Kormány benyújtotta az Országgyűlésnek a 2013-tól alkalmazni kívánt jövedéki adókról és azok mértékéről szóló javaslatát. A korábbi hírekkel ellentétben nem marad érintetlen az összes hajtóanyag, benzin és gázolaj leginkább elérhető alternatívájaként számon tartott autógáz - LPG - esetében két lépcsőben, alkalmanként 50, majd 33%-kal (+Áfa) kívánják emelni a jövedéki adót.

Az utóbbi időben egyre magasabbra emelkedő benzin- és gázolajárak sokakat az alternatív megoldások felé fordítottak. Ezek közül az egyik legkönnyebben és legolcsóbban elérhető a cseppfolyósított PB gáz, aminek felhasználására akár gyárilag szerelt, akár utólagosan átalakított autóval is lehetőség nyílik. Népszerűségét a relatív könnyű elérhetőségének - sok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés