Előfizetői tartalom

Vadászoknak készül a Volkswagen Amarok "Hunter"

Portfolio
A Volkswagen Amarok piacra lépése óta számos arcát megmutatta már, ami jól jellemzi az autó sokrétű felhasználhatóságát. Noha az Amarok felszereltségi fokozatai révén a legváltozatosabb igényeket is kielégíti, a típus iránt elkötelezettek egyre speciálisabb kívánalmakat fogalmaznak meg. E megnövekedett igény miatt és az ügyfélkör még szélesebb kiszolgálásának érdekében a Volkswagen Haszonjárművek hazai képviselete egyedi és testreszabott projektek levezénylésében is partner, melynek immáron kézzel fogható eredményeként elkészült az Amarok vadászautó változata.

A Magyarországon elsőként megvalósuló egyedi építésű vadász Amarok minden olyan eszközzel fel van szerelve, amire egy klasszikus vadászat közben szükség lehet. A mobil vadászlessé átalakított pick-up felkészítése a műszaki megerősítéssel és a járművédelemmel kezdődött. A felfüggesztései ausztrál Old Man Emu futóműszetteket kaptak, melynek révén a gyárihoz képes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés