Előfizetői tartalom

Szövetkezik a Facebook és a Yahoo

Portfolio
Megegyezéssel és együttműködési megállapodással zárult a Yahoo és a Facebook közötti szabadalmi per - tudta meg az AllThingsD technológiai blog. A Yahoo még márciusban indított pert a közösségépítő szolgáltatásokat kínáló cég ellen, amivel kapcsolatban a Facebook akkor annyit közölt, hogy ha számukra kedvezőtlen döntés születne, az érezhető hatással lenne eredményeire.

Megegyezéssel zárult a Facebook és a Yahoo között hónapok óta húzódó szabadalmi per, sőt, a két cég együttműködési megállapodást kötött a hirdetési technológiát és a tartalomszolgáltatást illetően. Még március 12-én nyújtott be keresetet a Yahoo a Facebook ellen arra hivatkozva, hogy a közösségi oldalt működtető cég megsértette szabadalmait a hirdetések...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés