Előfizetői tartalom

Ne felejtse ellenőrizni abroncsait, mielőtt nyaralni indulna!

Portfolio
Rohamosan közeleg a nyaralási szezon, autóvezetők milliói készülnek nyári szabadságukra. Indulás előtt nagyon fontos alaposan megvizsgálni - többek között - az abroncsokat, hiszen autó mindössze a négy gumiabroncson keresztül kapcsolódik az útfelülethez. Ezek többnyire nagy terhelésnek és magas hőmérsékletnek vannak kitéve a nyaralás során.

A Continental és az ADAC legújabb tesztjei szerint a megfelelő futófelületű, előírt nyomással üzemelő abroncsok a biztonságos utazás zálogai, ráadásul a helyes nyomásértékkel rendelkező gumiabroncsok a gépjármű fogyasztását is csökkentik. Annak érdekében, hogy az autóban ülők minden körülmények között biztonságban legyenek, a nyári gumiabroncsoknak legalább 3...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés