Előfizetői tartalom

Egy cégautó mellé ideális a Toyota GT86

Hámor Iván
A Toyota az elmúlt években a megbízhatóságával és hibrid rendszerével szerzett híveket magának. A konzervatív megjelenésű járműveit azok választották, akik a használati értéket többre értékelték a külső megjelenésnél. Ennek a korszaknak a végét jelzi, hogy hosszú előkészítés és fejlesztési fázist követően a legnagyobb japán autógyár visszatér a sportautók szegmensébe is, ráadásul a megfizethető, sokak számára elérhető áron.

Az abszolút számokat tekintve ugyan nem, de a tavalyi eredményeihez képest mindenképp elégedett lehet a Toyota magyarországi értékesítéseivel. Az első félévben 1033 Toyotára került magyar rendszám, melyek forgalmi engedélyében 456 esetben cég (44,14%), míg 577 darabban magánszemély (55,86%) neve szerepel. Különösen jól teljesített a megújult Avensis, melyből 60%-több...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés