Előfizetői tartalom

Stilisztikai és műszaki fejlesztések a Citroennél

Portfolio
Egyszerre látta elérkezettnek az időt a Citroen arra, hogy két felsőkategóriás modelljét, a C5 négyajtós és kombi változatát, valamint az egyterű C8-at mind stilisztikailag, mind technológiailag megújítsa. A modellfrissítés során a modernitás és az elegancia jegyében erősítik a két modell személyiségét, megőrizve azokat a tulajdonságokat, amelyek révén sikeressé tudtak válni.

Citroën C5 : még modernebb stílus és technológia A Citroën C5 limuzin, valamint kombi változata, a C5 Tourer 2008 elején mutatkozott be, és azóta mintegy 400 000 darab kelt el belőlük. A sikeres felső-középkategóriás modell esztétikai és technológiai frissítése kiterjed a márka új emblémájára, mely a kerekebb, modernebb, expresszívebb. Új könnyűfém keréktárcsa kerül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés