Előfizetői tartalom

Áttörés előtt - Technikai elemzés

Portfolio
Egyes részvények illetve indexek a hét első napján látott emelkedéssel megtörték csökkenő trendjüket, míg más papíroknak ez majd csak a következő napokban sikerülhet. Mai elemzésünkben mindkét fent említett csoportból választottunk papírt, a Volkswagen mellett a United Technologies és a Raiffeisen grafikonját vizsgáltuk meg részletesebben.

Egy hármas akadállyal kell megküzdenie a Volkswagennek a további emelkedéshez. A 128 euró ellenállásszinten kívül ide esik az 50 illetve a 200 napos mozgóátlag is, illetve a csökkenő trendvonal is ebben a magasságban jár. Ezek leküzdésével 135 euróig szabad az út a papír előtt, majd a februári illetve májusi lokális csúcspontok 145 eurónál kerülhetnek célkeresztbe. Lent...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés