Előfizetői tartalom

Kilövésre felkészülni! - Technikai elemzés

Portfolio
A pénteki nagy emelkedésnek köszönhetően több részvény és index is olyan szintekig jutott melyeket áttörve komolyabb tér nyílhat meg az emelkedés előtt, egy esetleges lefordulás viszont a rövid távú emelkedést veszélyeztetheti. Mai elemzésünkben a MOL mellett a DAX és az S&P 500 grafikonját vizsgáltuk meg részletesebben.

Egyre szűkebb helye van a MOL-nak a mozgásra, lent a 15 500 forintos támasz tartja a papírt, míg fentről a csökkenő trendvonal és az 50 napos mozgóátlag nyomja lefelé a papírt. Az áttöréssel a 17 000 forintos ellenállás kerülhetne célkeresztbe, majd 18 000 forintnál torpanhat meg a rali. Lent a fent említett támasz alatt 14 800 forintnál találunk csak támaszt. A pénteki...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés