Előfizetői tartalom

Gyógyszereket vonhat ki a támogatásból a Bayer

Portfolio
Bár a körülmények egyre nehezebbek, a német gyógyszergyártó cég, a Bayer nem tervezi kivonulását a magyar piacról - nyilatkozta a Medical Tribune-nek a Bayer Hungária ügyvezetője, dr. Gerhard Waltl. A menedzser azonban azt is elmondta, hogy a Széll Kálmán 2.0 gyógyszerkasszát érintő intézkedéscsomagjától függ, hogy a termékeiket a támogatott körben tartják-e, vagy kivonják onnan.

A vezető arra a kérdésre, hogy a vállalat hogyan reagált a Széll Kálmán 1.0-ban megfogalmazott, a gyógyszerkasszát érintő változásokra, elmondta, a Bayer a többi szereplőhöz hasonlóan csökkentette működési költségeit, létszámleépítést hajtott végre, visszafogták a promóciókat és a klinikai kutatásokat. A gyógyszerpiacra vonatkozó kormányzati intézkedések kapcsán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés