Előfizetői tartalom

Saját táblagépet mutatott be a Google

Portfolio
Bemutatta saját táblagépét a Google, amely július közepétől lesz megvásárolható. A piac hatalmas növekedés előtt áll, a Gartner elemzői szerint az idei évben az értékesítések volumene megközelítheti a 120 millió darabot. Egyelőre két szereplő dominálja a táblagépek piacát, az Apple az iPaddel és az Amazon a Kindle Fire-rel.

Saját készülékkel lép be a táblagépek piacára a Google. A társaság tegnap San Fransisco-i fejlesztői konferenciáján bemutatta a Nexus 7 névre keresztelt táblagépét, amely július közepétől 199 dolláros ártól lesz megvásárolható. A készülék 7 colos kijelzővel rendelkezik majd és az Android operációs rendszer legfrissebb, "Jelly Bean" névre keresztelt verziójával működik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés