Előfizetői tartalom

Már a VW Caddy is képes önműködően parkolni

Portfolio
Sokak számára több éves járművezetői gyakorlattal is gondolt okoz a párhuzamos parkolás kivitelezése. Ha pedig vállalkozók, és a saját üzletük előtt kell így megállni a ki- vagy berakodáshoz, akkor a haszonjárművek "zártsága", a belőlük történő kilátás korlátozottsága tovább nehezíti ezt a manővert. A VW az ilyen helyzetbe kerülő ügyfelei dolgát kívánja megkönnyíteni azzal, hogy a Caddy-be is beépíti a "Park Assist system" rendszerét.

A "Park Assist system", mely már a hazai márkakereskedőknél elérhető Volkswagen Caddy modellekbe is rendelhető, egy legújabb generációs technológia, mely az úttal párhuzamos automatizált parkolási folyamatok mellett már az útra megfelelő szögben álló keresztirányú beállásokat is segíti. A berendezés a középkonzolon elhelyezett gomb megnyomásával a 40 km/h alatti sebességtartományon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés