Előfizetői tartalom

Most akkor van vásárhelyi E-Star szerződés, vagy nincs?

Portfolio
Érdekes szópárbaj bontakozott ki az utóbbi napokban az E-Star és a Hódmezővásárhely önkormányzata jegyzője között. A vállalat több hónapja nem kapta meg a szolgáltatásainak ellenértékét, miközben az önkormányzat szerint már jó ideje nincsenek szerződéses kapcsolatban a céggel. Egyelőre nehéz tisztán látni a kérdésben, az önkormányzat heves reakciója azonban többeket elbizonytalanított a vállalat kintlévőségeinek gyors behajthatóságát illetően. A befektetők számára azonban kisebb kapaszkodót jelenthet, hogy a Hódmezővásárhelyi Önkormányzat oldalán kutakodva találhatók olyan dokumentumok, melyek az E-Starhoz köthető vállalatokkal 2006-ban kötött szerződéseket jelenleg is érvényben levőként tüntetik fel.

Mit történt eddig? Az E-Star már a tavalyi harmadik negyedéves gyorsjelentésében jelezte, hogy a Fejér Megyei Önkormányzat jelentős, 1 millió euró feletti kintlévőséget halmozott fel. A menedzsment későbbi tájékoztatójából kiderült, hogy Fejér mellett több más olyan önkormányzat is van, amely már ígérni sem igen tud semmit a társaság számára. Inkén emiatt felfüggesztette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés