Előfizetői tartalom

Az eredeti funkcióját is megtartotta a Lexus GS

Hámor Iván
A hibrid technológia úttörő gyártója a prémium kategóriában folyamatosan növelni tudta a bezin-elektromos hajtással felszerelt modelljei részesedését. Legújabb fejlesztésük a 20 éve megjelent GS sorozat negyedik generációja, mely a Lexusra jellemző különleges és kifinomult technológiák mellett eredeti funkcióját - a közlekedésre való alkalmasságot - is megtartotta.

Márciusban egy borkiállítás keretében már látható volt, de mostantól ki is próbálható és meg is vásárolható a Lexus GS, mely az eddigi konzervatív stílusát egy dinamikusabb, a fiatalabb korosztályba tartozó vásárlókat is megszólító megjelenésre váltotta. Európában kéttagú modellcsaláddal érkezett az új generációs Lexus GS, a 250-nel és a kínálat része nagyteljesítményű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés