Előfizetői tartalom

Szalonavató - Saját erőből valósult meg a beruházás

Portfolio
Európában már töretlen népszerűségnek örvend, itthon pedig egyre elismertebb a Hyundai autómárka, amely a Hyundai Gablini jóvoltából egy vadonatúj, minden igényt kielégítő szalonnal erősíti bázisát Budaörsön. A százmilliós nagyságrendű beruházás öt új munkahelyet teremt, és egyben tökéletesen eleget tesz a Hyundai márkakereskedéssel szemben támasztott, magas szintű elvárásoknak.

"Az átalakuló piac elvárásainak és az ügyfelek új, magasabb szintű igényeinek szeretnénk megfelelni a szalonnal. Mivel júniusban indulunk, így idén hozzávetőleg 60 autó értékesítését tervezzük, jövőre pedig természetesen növelni kívánjuk az eladásokat. Európában már nagyon pozitív a márka megítélése, a vásárlók megkedvelték és beindult a Hyundai offenzíva....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés