Előfizetői tartalom

Még nem fogalmaz meg valós értéket az E-Star papírokra a KBC

Portfolio
Nem fogalmaz meg valós értéket az E-Star részvényeire vonatkozóan a KBC addig, amíg a kötvénytartozások visszafizetésének módja nem tisztázódik. A jelenlegi szituációban ugyanis az E-Star valós értéke nagymértékben függ attól, hogy az önkormányzatok tartozásait hogyan tudja kezelni a cég, illetve a kötvényesek kifizetését miként tudja finanszírozni.

"A lengyel BZ WBK bank 36 millió zlotys hitele rövid távon orvosolja a cég finanszírozási problémáját. A mintegy 8,3 millió eurónak megfelelő összegből nagyjából 4,4 millió euró a győri RESZ projekt finanszírozására kell, míg a maradék nagy része a rövid távú likviditási gondok megoldására használható. Mivel eddig az E-Star kénytelen volt bérleti díjat fizetni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés