Előfizetői tartalom

A kereskedők idén nem nyaralnak - Technikai elemzés

Portfolio
A kereskedők között él egy olyan mondás, hogy "Sell in May, and go away". Mivel nagyon sokan be is tartják ezt a szabályt, ezért ilyenkor sokkal nyugodtabb körülmények között van lehetőségünk kereskedni, amit a mostani görög válság felülír. Mai cikkünkben a Nasdaq, Arany és az EUR/USD grafikonján felbukkanó jelzéseket tekintjük át.

NASDAQ Az amerikai piac indexének órás grafikonját megvizsgálva felfedezhetjük, hogy az árfolyam 12700 környékén egy jelentős ellenállási zónából tört ki. Mivel ilyenkor gyakran visszatesztelést várhatjuk, így olyan támaszzónákat keresünk a grafikonon, melyet több technikai szint is megerősít. Ilyen például a korábbi ellenállásszint is, ahol az utolsó jelentős emelkedés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés